Isa Hoes deelt mislukte haarverfpoging: ‘Wanneer mogen de kappers weer open?’

De actrice is niet te spreken over het eindresultaat

Bijna iedereen loopt inmiddels rond met een coronakapsel – uitgroei, gespleten punten, lange pieken of uitgezakte krullen. Bekend Nederland is daar geen uitzondering op. Actrice Isa Hoes hoopte zichzelf een kappersbeurt te geven, maar dat verliep niet helemaal naar wens…

Donkere lokken

De 53-jarige actrice besloot haar lokken zelf in de verf te zetten nu de kappers al meer dan twee maanden hun deuren gesloten moeten houden. Ze koos helaas voor een iets te donker tintje. “Wanneer je denkt zelf je haar wel te kunnen verven…”, schrijft Isa bij een foto van het resultaat. “Het werd echt te donker, maar gelukkig is daar dan reddende engel @bartbrom die mij instructies en materiaal geeft om het weer wat zachter te maken.”

Noodkreet

Isa laat ook duidelijk weten dat ze het helemaal gehad heeft met de harde lockdown. “Wanneer mogen de kappers weer open? En de sportscholen? En de restaurants? De theaters, de bioscopen… Dit gaat zo toch niet langer. Mijn hart huilt voor iedereen die hier mee te maken heeft”, schrijft de actrice. Toch zorgt Isa met het bericht ook voor een lach op het gezicht van haar volgers. “Goeie foto Ies”, “Herkenbaar” en “Benieuwd naar het eindresultaat!” klinkt het in de reacties. We wachten op een vervolgfoto!

Lees ook: Kappers komen in actie:’Sluiting mag gewoon nooit meer gebeuren’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Arjo Frank