83-jarige Jackie ziet er jaren jonger uit na simpele metamorfose

Het juiste kapsel en een beetje make-up kunnen een wereld van verschil maken

Leeftijd is natuurlijk maar een getal. Toch horen we vaak dat mensen zich jonger voelen dan hoe ze eruit zien. Dat was ook het geval voor de 83-jarige Jackie uit de Amerikaanse staat Ohio. Ze wilde er weer fris uitzien en schakelde daarom de hulp van makeover-goeroe Christopher Hopkins in.

Zware jaren

“Ik heb een aantal zware jaren achter de rug”, vertelde Jackie aan Christopher, die ook wel bekend staat als Makeoverguy. Na een huwelijk van 56 jaar scheidde ze van haar echtgenoot, maar toen hij ziek werd, zorgde ze de laatste jaren van zijn leven voor hem tot hij twee jaar geleden overleed.

Opgemerkt worden

Ze deed er van alles aan om haar hoofd boven water te houden. “Ik heb een paar huizen moeten verkopen en meubelen. Ook verloor ik het contact met een van mijn zonen en met mijn kleinkinderen.” Het gaat inmiddels weer wat beter met Jackie, maar ze wil zich niet alleen beter voelen, maar er ook beter uitzien. “Ik ben hier voor mezelf en om mezelf op te frissen. Ik zat vele jaren in de modellenindustrie en werkte als model en modelmanager. Maar naarmate ik ouder werd, ben ik onzichtbaar geworden. En dat gevoel vind ik helemaal niet prettig. Ik denk dat ik tot op zekere mate aantrekkelijk ben en zou daarom graag opgefrist willen worden, zodat ik weer opgemerkt word.”

Resultaat

Christopher geeft gehoor aan haar verzoek. En hoe! Zonder al te drastische veranderingen door te voeren, geeft hij Jackie een nieuwe, frisse uitstraling. Haar kapsel is anders gemodelleerd en ook make-up zorgt ervoor dat ze een andere uitstraling heeft gekregen. “Het is werkelijk fantastisch”, roept Jackie als ze zichzelf weer ziet.

Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het in de video.

Lees ook: Katrina is sprakeloos na indrukwekkende metamorfose

Bron: YouTube Makeoverguy | Beeld: Videostill Makeoverguy