Jammer: B&B Vol Liefde-Hans en Petra zijn uit elkaar

hans petra

Petra heeft haar koffers al gepakt en is inmiddels weer terug in Nederland

Het leek zo’n mooi koppel, maar kennelijk heeft de liefde toch geen stand gehouden: Hans en Petra uit B&B Vol Liefde hebben hun relatie verbroken. Aan RTL Boulevard vertelt Hans waarom ze uit elkaar zijn gegaan. 

Beste paard van stal

Fans van B&B Vol Liefde herinneren zich ongetwijfeld Hans nog. De paardenliefhebber kreeg bij zijn bed & breakfast in Frankrijk als eerste Petra op bezoek, en hoewel meerdere vrouwen volgden, bleek Petra voor hem toch het beste paard van stal. Hun relatie kwam wat moeizaam op gang, maar uiteindelijk bleek het toch echt raak te zijn tussen de twee. In november vorig jaar pakte Petra haar koffers en emigreerde ze naar Frankrijk om haar droom én de liefde achterna te gaan.

Liefdesvonk miste

Toch blijkt nu dat die liefde niet is wat ze wellicht hadden gedacht. Na een aantal oplettende kijkers die zagen dat Hans en Petra elkaar niet meer volgden op social media (want tja, dan weet je dat het echt mis is), werd RTL Boulevard ingeschakeld om eens polshoogte te nemen. En inderdaad, Hans bevestigt de relatiebreuk. Verslaggever Aran Bade sprak hem, en legt namens Hans uit dat de ‘liefdesvonk’ er niet is geweest.

Nieuw seizoen

Hoewel media Petra nog niet hebben kunnen bereiken, is al wel duidelijk dat zij weer terug is in Nederland. Het is dus echt over en uit. Jammer, maar gelukkig is ligt er een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde in het verschiet waar opnieuw een aantal B&B-eigenaren zich openstellen voor de liefde. Dat seizoen gaat op 10 juli van start, en drie dagen daarvoor, op 7 juli, kunnen we nog eens zien hoe het de oud-deelnemers van de eerste twee seizoenen nu vergaat.

Lees ook: Zo gaat het nu met B&B Vol Liefde-Astrid en Harm-Jan

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde Videostill