Jammer: déze actrice verlaat GTST

gtst

De actrice kondigt haar vertrek op Instagram aan

Dat acteurs komen en gaan in Goede Tijden, Slechte Tijden, is in de loop der tijd heel normaal geworden. Toch is het altijd jammer als een personage Meerdijk verlaat. Deze keer is het Noël van Kleef, die Lynn Vegter speelt, die afscheid neemt van de soap.

Relatie met Merel

Noël – die eerder al in de serie Spangas speelde – maakte begin dit jaar haar debuut in GTST als Lynn Vegter, de huishoudster van de familie Sanders. Lynn kreeg een relatie met Merel Verduyn, gespeeld door Sophie Bouquet. Echter, de relatie tussen Lynn en Sophie hield geen stand, waardoor Lynn heeft besloten dat ze naar Thailand gaat emigreren. Daarom is het tijd voor de actrice om Meerdijk vaarwel te zeggen.

Afscheid

“Time to say goodbye to Meerdijk”, schrijft Noël op Instagram bij een foto vanaf de set. Volgers van Noël vinden het jammer dat ze GTST verlaat. “I am not okay with this!! Vind dit echt zoooo jammer! Je was zo’n verrijking voor de serie!”, schrijft een volger onder de foto. Andere steken de actrice een hart onder de riem. Zo laten bijvoorbeeld Jada Borsato, Dorian Bindels en Carré Albers emoji’s achter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noe?l van Kleef (@noel.vankleef)

Overigens zou het zomaar eens kunnen van Lynn in de kerstafleveringen van GTST alsnog even te zien is. Soap-collega Tamara Brinkman deelde onlangs backstagebeelden van de kerstafleveringen, en daar zagen we Noël aka Lynn ook op. Hmmm…

Lees ook: Deze Onderweg naar Morgen-actrice is binnenkort ook te zien in GTST

Bron: Libelle | Beeld: RTL, Instagram