Jan Dulles openhartig over verlies dochter: ‘Grote bak verdriet’

In december verloor de 3JS-zanger zijn drie maanden oude dochtertje Donna

Een ergere nachtmerrie kun je je niet voorstellen als kersverse ouder: afscheid nemen van je kind. Die nachtmerrie werd op 19 december helaas werkelijkheid voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol. Op die dag overleed hun dochtertje Donna, die nog maar drie maanden oud was. De 3JS-zanger heeft voor het eerst een interview gegeven over het grote verlies. 

Grote bak verdriet

Na een zware maand durfde Jan het aan om samen met zijn collega’s van de 3JS in gesprek te gaan met Typhoon op het Instagram-account De Tuin van 2021. “Het is heel moeilijk. Het is moeilijk”, zei Jan toen de rapper hem vroeg hoe het nu gaat. “Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd heel dichtbij. Zo moet je het een beetje zien.”

Steun

“Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken”, gaat de 3JS-zanger verder. Jan en Caroline krijgen gelukkig veel steun door hun dierbaren. “We zien veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten.”

Sociale media

Een enkele dagen nadat Jan bekendmaakte dat zijn drie maanden oude dochtertje was overleden, plaatste hij nog een bericht op Instagram om iedereen te bedanken voor alle steun die hij en zijn vriendin hadden gekregen. Sindsdien heeft hij niet meer op sociale media gezeten. “Ik heb nog niks op social media gezet, omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Een kort bericht is te kort en een lang bericht, daar heb ik geen fut voor.”

Honderdduizenden berichten

Toch wil Jan graag een update geven over hoe het met hem gaat. “Ik heb wel het idee dat heel veel mensen zich afvragen: hoe zou het nou met hem gaan? Daarom dacht ik: we laten dit interview maar gewoon doorgaan en dan begin ik weer ergens mee.” Hij grijpt het interview dan ook aan om iedereen te bedanken voor de lieve berichten die hij en Caroline hebben ontvangen. “Ik denk dat ik honderdduizenden berichten heb gekregen.”

Lees ook: Nieuwbakken vader Danny Vera vertelt openhartig over ouderschap

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst