Jan Dulles staat stil bij geboortedag overleden dochtertje Donna

Jan Dulles

‘We missen je elk uur van de dag’

Vandaag zou het overleden dochtertje van Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol 1 jaar zijn geworden. Een bijzondere en moeilijke dag voor het gezin. Op Instagram staat de zanger dan ook stil bij dit moment. 

Gemis

Het is een moeilijke dag voor Jan en Caroline. Hun overleden dochtertje Donna zou vandaag namelijk 1 jaar zijn geworden. Op Instagram staat de Volendamse zanger stil bij het grote gemis. “We missen je elk uur van de dag”, schrijft hij onder een prachtige foto van Donna. Onder de foto laten volgers en bekende Nederlanders, waaronder Simon Keizer, Jim Bakkum en Humberto Tan, massaal hartjes achter.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Donna

Vorig jaar december verloor het stel hun drie maanden oude dochtertje Donna door een scheurtje in haar middenrif. De 3J’s-zanger was onlangs te gast in Tour de Frans, waar hij samen met Frans Bauer de laatste rustplaats van zijn dochtertje bezocht. Hij vertelde daarin openhartig of je zo’n heftige gebeurtenis ooit kunt verwerken. “Ja, dat denk ik wel. Alleen het is een soort trauma dat altijd bij ons blijft”, legt Jan uit. ”De dood van een kind… het krijgt wel een plekje, maar het is gewoon iets onbegrijpelijks.”

Zwanger

Naast het verdriet, is er ook nieuw geluk onderweg. Caroline is namelijk zwanger van hun derde kindje. “Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt, is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, liet het stel weten toen ze de zwangerschap bekendmaakten.

Lees ook: Jan Dulles openhartig over verlies dochter in Tour de Frans

Bron: Instagram Jan Dulles | Beeld: Brunopress