Babynieuws: 3JS-zanger Jan Dulles verwelkomt tweede kindje

De trotse vader deelt een lief kiekje van zijn pasgeboren dochter

Jan Dulles en vriendin Caroline Mol zijn zondag ouders geworden van een prachtige dochter, zo laat de 3JS-zanger weten op Instagram. Ook onthult Jan dat hij al precies wist wanneer de baby geboren zou worden.

Goed voorspeld

Het geslacht van de baby wisten Jan en Caroline van tevoren nog niet, maar wel had Jan een bepaald voorgevoel. “Ik heb al die tijd voorspeld dat het een meisje zou worden. En ook dat ze niet op de uitgerekende datum (afgelopen vrijdag) geboren mocht worden, want de 3JS moesten optreden vrijdag en zaterdag”, schrijft Jan. Daar leek de baby van op de hoogte te zijn. “‘Zondag ben ik vrij, dus dan moet ze komen…’ zei ik steeds. En zo geschiedde.” Op zondag 13 september 2020 om 14:41 kwam hun dochtertje ter wereld.

Tweede kindje

De dochter van Jan en Caroline draagt de naam Donna-Maria Keuken. ‘Donna’ wordt haar roepnaam. Het stel heeft samen al een zoon, James. De Volendamse zanger laat weten dat de geboorte van Donna wel een stuk soepeler verliep dan die van haar grote broer. Wel deelt de kleine Donna alvast een karaktereigenschap met James: “Ze is net zo relaxed als James. Althans…tot nu toe.”

Lees ook: He said yes! Anouk neemt touwtjes in handen en vraagt vriend ter huwelijk

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, credit: Harold Versteeg