Jan Smit boekt resultaten: de zanger is flink afgevallen

Het viel een oplettende fan op dat Jan er goed uitziet

Jan Smit weet niet alleen te presteren op het podium, maar blijkbaar ook op de weegschaal. De zanger heeft de afgelopen tijd flink zijn best gedaan en is zelf erg tevreden met het resultaat. Ook met het complimentje dat de Volendammer kreeg was hij erg content.

De zanger heeft zichzelf een gezonde levensstijl aangemeten.

Afgevallen

Menig Jan Smit-fan zal van mening zijn dat de Volendammer er altijd goed uitziet, maar op Twitter kon een oplettende fan het niet laten om de zanger even aan de tand te voelen over zijn sportregime. Uit haar berichtje bleek dat ze vond dat Jan er erg atletisch uitzag. Wat bleek? Jan is inderdaad flink afgevallen.

Compliment

“Ben je nou zo aan het sporten gegaan?! Of komt het door al dat juichen voor de leeuwinnen?”, vraagt Twitteraar Hanneke aan Jan Smit. “Hoe dan ook. Je ziet er gewoon goed uit!” Jan, die meerdere kilo’s wist te verliezen, is blij met het berichtje. “Jaaaaaaaaaaaa! Iemand ziet het! Ik ben de afgelopen weken 8 kilo afgevallen… Maar gewoon door niet (te veel) te eten hoor! Het is soms simpeler dan je denkt… Maar bedankt voor het compliment! Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht…”

Lees ook: Wat een plaatjes! Zo zien de kinderen van Jan Smit eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Twitter Jan Smit | Beeld: Videostill RTL Late Night