Jan Versteegh en zijn vrouw verwachten tweede kindje

Jan Versteegh
Jan Versteegh trapt zijn nieuwe programma af met groot nieuws!

Gisteravond trapten presentatoren Jan Versteegh (33) en Albert Verlinde (57) af met hun nieuwe tv-programma ‘6 Inside’. In dit nieuwe SBS6-programma nemen de heren het actuele nieuws en entertainment updates door. Het nieuwe programma ging gisteren goed van start met zo’n 378.000 kijkers. Zelf had Jan Versteegh tijdens de uitzending groot nieuws dat hij maar wat graag met de kijkers deelde. 

Jan Versteegh wordt voor de tweede keer vader!

Groot nieuws

De eerste aflevering is nog maar net van start gegaan en de presentator onthuld al vrij snel zijn eigen, grote nieuws. Hij vertelt namelijk zelf dat hij voor de tweede keer vader wordt. Het geslacht van de tweede spruit maakt hij nog niet bekend, maar wel laat hij weten dat zijn vrouw Dieuwertje de drie maanden voorbij is. Ook laat hij met trots een echofoto van de kleine baby zien. “Er wordt niet meer gekotst in huize Versteegh”, vertelt de presentator lachend. Voor de aftrapt van de eerste aflevering van ‘6 Inside’ deelde Jan nog deze foto op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OMG! Vanavond mijn uitzending voor @sbs6nl. Laat weten als je ook gaat kijken. En stuur wat liefde. ???

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Jan Versteegh

Jan Versteegh trouwde in 2017 met de liefde van zijn leven, Dieuwertje. Nog in hetzelfde jaar werden de twee ook voor het eerst ouders van hun dochtertje Lulu Keesje. Eerder maakte Jan een tv-programma over het vaderschap voor zijn voormalige werkgever BNNVARA, Jan wordt vader. Op Instagram deelt de trotse vader vandaag de eerste echofoto van hun tweede kindje. Bij de foto schrijft de presentator: “Er is een kleine Versteegh onderweg!!! Zo blij en zo trots.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er is een kleine Versteegh onderweg!!! Zo blij en zo trots. ??

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Bekijk hieronder het fragment van ‘6 Inside’ waarbij Jan bekend maakt dat hij voor de tweede keer vader wordt:

Lees ook: Miljuschka openhartig over gewicht en vroegere eetgewoontes: ‘Ik ben al jaren 74 kilo’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LindaNieuws, YouTube | Beeld: Videostill