Jan Versteegh onthult geslacht baby

Via Instagram verklapt Jan het geslacht van de kleine spruit

Een aantal weken geleden maakte Jan Versteegh al bekend dat hij en zijn vrouw Dieuwertje een tweede kindje verwachten. Of de kleine Versteegh een jongetje of een meisje wordt, was vooralsnog niet bekend. Tot zo’n twintig minuten geleden. De presentator deelde zojuist via Instagram een foto van de buik van zijn zwangere vrouw, waarbij hij het geslacht van de baby verklapt. In juni 2017 maakte hij op dezelfde manier bekend dat de eerste spruit onderweg was.

Versteegh hield het geslacht van zijn tweede kindje lang geheim voor de buitenwereld.

Zusje voor Lulu

Zojuist onthulde Jan Versteegh via Instagram het geslacht van zijn toekomstige trots. Hij plaatste een kiekje waarop de laatste echofoto te zien is en hij de buik van Diewertje kust. Jan mag zich gaan voorbereiden op een heus vrouwenhuishouden, want er is opnieuw een meisje op komst.”Lulu krijgt een zusje”, zo schrijft de presentator bij het plaatje. Onder de foto stromen de felicitaties binnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lulu krijgt een zusje! ?

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Jan Versteegh

In 2017 stapte Jan in het huwelijksbootje met de liefde van zijn leven, Dieuwertje. Nog geen jaar later werd het stel voor het eerst ouders van hun dochter Lulu Keesje. Zo’n vier weken geleden maakte Jan tijdens het tv-programma 6 Inside bekend opnieuw vader te worden. Wanneer Dieuwertje precies is uitgerekend, is nog onduidelijk.

Lees ook: André en Monique klaar voor tweede kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron en beeld: Instagram