Jane en Sebastiaan uit Niets liever dan een kind verwelkomen zoon

Niets liever dan een kind

Het stel is na een lang traject eindelijk ouders geworden

Afgelopen najaar was het programma Niets liever dan een kind te zien op SBS6. In dit programma werden stellen gevolgd die moeite hebben om op de traditionele manier zwanger te worden. Zo ook Jane en Sebastiaan, die het ondanks hun vele pogingen maar niet lukte om in verwachting te raken. Leonie ter Braak, de presentatrice van Niets liever dan een kind, laat nu echter weten dat het stel de trotse ouders is geworden van een zoon.

Jane en Sebastiaan

Heuglijk nieuws voor Jane en Sebastiaan uit het programma Niets liever dan een kind. De twee zijn de trotse ouders geworden van een zoon! Dit liet Leonie ter Braak weten via Instagram. Zij zocht het kersverse gezinnetje op en postte een foto van haar bezoek, met de tekst: “Jane en Sebastiaan zijn de gelukkige ouders van een gezonde zoon: Mason. Alles gaat goed en ze zitten helemaal op een roze wolk.”

Niets liever dan een kind

In het SBS6-programma was te zien hoe Sebastiaan zijn sterilisatie wilde herstellen, maar deze operatie mislukte. Hierdoor konden hij en Jane niet meer op de traditionele manier zwanger worden. De twee gingen over tot een ICSI-traject, waarbij een zaadcel wordt geïnjecteerd in het plasma van een eicel. Toch liep dit proces niet geheel vlekkeloos en kreeg Jane een miskraam. De moeder in spe stortte hierdoor in en het ging een tijd lang niet goed met haar. Gelukkig lacht het leven haar dankzij de komst van Mason nu weer toe. “Zo fijn om Jane zo gelukkig te zien”, schrijft Leonie verder bij de foto.

Lees ook: MAFS-koppel Chantal en Henk deden beiden al eerder mee aan een datingshow

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Niets liever dan een kind