Janine en Sander van Boer zoekt Vrouw geven update over relatie

Janine en Sander

Zo gaat het nu met het stel

Fans van Boer zoekt Vrouw herinneren zich ongetwijfeld Janine en Sander nog. De twee eindigden na het programma samen, maar hoe gaat het nu eigenlijk met ze? Party geeft een update over hoe het nu met het vrolijke stel gaat.

Boerin Janine

Janine was een van de Boer zoekt Vrouw-deelnemers in seizoen 2021-2022. De boerin uit Limburg ontving maar liefst 466 brieven. Hoewel het lange tijd spannend bleef voor wie ze zou kiezen, eindigde ze uiteindelijk met Sander, die in Friesland woont. In de reünie zagen we eerder al dat de twee wat ups en downs hebben gekend, maar inmiddels hebben we goed nieuws: het stel is vandaag de dag nog steeds samen én erg gelukkig.

Kleine update

Yes, het stel is nog altijd bij elkaar! Het blijkt uitstekend te gaan tussen de twee. Sander reist regelmatig af naar Zuid-Limburg om Janine een handje te helpen op haar boerderij. Ze wonen nog niet samen omdat ze dat nog niet helemaal aandurven, maar daar kan in de toekomst natuurlijk nog verandering in komen. Ze zijn in ieder geval nog steeds gek op elkaar!

Still going strong

Eerder dit jaar kregen we in een aflevering van Onze Boerderij ook al een update over het Boer zoekt Vrouw-stel. “Een jaar verder heeft de liefde zich verdiept. Steeds vaker en voor een steeds langere periode reist Sander van Friesland naar Zuid-Limburg om mee te helpen op het schapenbedrijf van Janine”, vertelde Yvon Jaspers toen. Sander bevestigde: “Het is wel dat als ik het werk klaar heb in Friesland, dan ben ik bij Janine.” Het leek volgens Yvon dan ook de goede kant op te gaan tussen de tortelduifjes. “Maar dat moet ook. Als je stil blijft staan, dat werkt ook niet. Er moet wel vooruitgang in zitten”, aldus Sander.

Aan het einde van de aflevering biechte het stel iets op: ““Janine en ik zijn nu één dag terug uit Engeland. En we moeten eigenlijk nog iets nieuws vertellen”, begon Sander. “Er is gezinsuitbreiding. Misschien wat sneller dan verwacht, maar we waren zo geïnspireerd. Kijk hier. De Walliser Schwarznases.” Geen kids, maar een stel gezellige schapen met de namen Janine, Sander én Yvon. Enne, dat vonden we minstens zo leuk!

Lees ook: Thank you, next: Nicol vervangen in Massa is Kassa

Bron: Love Reality, Archief Tips en Weetjes | Beeld: KRO-NCRV