‘Janine’ wil ‘Ludo’ een Televizier-Ring bezorgen met een wel hele creatieve video!

‘Zeg maar dag tegen Lubach’

Het grote Televizier-ring gala staat weer voor de deur en verschillende acteurs en presentatoren proberen de winst binnen te slepen. Caroline de Bruijn, beter bekend als ‘Janine’ in Goede Tijden Slechte Tijden wil heel erg graag dat haar man Erik de Vogel, die al jaren slechterik Ludo speelt, de ‘Zilveren Televizier-Ster Acteurs’ wint. 

En ze gaat ver om dat te bereiken!

Beste Acteur
Erik de Vogel vertolkt al jaar en dag de rol van slechterik Ludo in Goede Tijden Slechte Tijden en is dit jaar genomineerd voor een Televizier-ring in de categorie ‘Beste Acteur’. Erik moet het opnemen tegen twee andere keien van acteurs; Thom Hoffman uit Dokter Tinus, en Jeroen van Koningsbrugge uit Smeris. Erik de Vogel kreeg al een bemoedigend duwtje in de rug van Arjen Lubach -die genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring en de Zilveren Televizier-Ster voor Beste Presentator-; ‘Ludo verdient een kudo’ klonk het in de pro-Ludo campagne van Lubach.

‘Ludo verdient een kudo’
Deze aanmoediging was volgens Caroline echter niet genoeg, waarna zij besloot om haar man nog een steuntje in de rug te geven door een creatieve video te maken. In de video doet ze zich voor als een invloedrijke maffiabazin die Arjen Lubach heeft gekidnapt. “Een kudo bestaat niet”, zegt ze in haar video tegen Lubach. “Het is kudos- enkelvoud. Weet je wat wel correct is? Zeg maar dag tegen Lubach!” Nadat ze Lubach gekidnapt en wel achterlaat op een stoel geeft ze haar volgelingen de taak om ook maar ‘een bezoekje te brengen aan Dokter Tinus’ en dat ze vooral niet moeten vergeten ‘die andere ook op te ruimen’. Wij zijn benieuwd of Erik een Ster gaat winnen, met zo’n vrouw zou je bijna zeggen van wel!

De uitreiking van de prijzen vindt donderdagavond plaats.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: YouTube | Beeld: videostill