Jean-Marie Pfaff geeft update over vrouw Carmen na hersenbloeding

Jean-Marie Pfaff Carmen hersenbloeding

‘Het kan beter’

Carmen Pfaff, vrouw van ex-voetballer Jean-Marie Pfaff, heeft in mei dit jaar een hersenbloeding gehad. En of dat nog niet genoeg was, werd ze kort daarna ook nog beroofd in haar eigen huis. Maar hoe gaat het nu met Carmen? In gesprek met Shownieuws vertelt Jean-Marie hoe het nu met zijn vrouw gaat. 

Gezondheid

“Het kan beter”, antwoordt Jean-Marie als er wordt gevraagd hoe het met zijn vrouw gaat. “Ik kan er weinig over zeggen. Het is niet de Carmen die we vroeger gehad hebben natuurlijk, maar we hebben haar nog.” In eerder interview vertelde hij: “Normaal ben ik iemand die niet veel met de dood bezig is. Ik leef! In het nu! Maar zonder Carmen? Dat kan ik mij niet voorstellen. Ik denk niet dat ik het dan nog lang trek.”

Overval

In mei dit jaar kreeg Carmen in het vliegtuig richting Mallorca een hersenbloeding. Ze belandde uiteindelijk op de intensive care, en heeft daarna acht weken in revalidatie gezeten. Jean-Marie vertelt: “Daar kwam ze goed uit. En ze was een week thuis toen zijn er drie overvallers geweest. Die waren alleen uit op goud, diamanten en mijn Rolex. Maar dat is niet erg, ik heb mijn vrouw nog. Maar het is wel zwaar.”

Carmen worstelt echter al een langere tijd met haar gezondheid. Zo lijdt ze aan osteoporose, een aandoening waarbij je botten meer dan gemiddeld verzwakt zijn. Zo brak ze eerder al eens meerdere ruggenwervels.

Lees ook: Raken oude kerstballen en pieken uit de mode?

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld