Jeroen Pauw stopt met zijn dagelijkse talkshow Pauw

De presentator deelt het nieuws op zijn Instagramaccount

De 59-jarige presentator Jeroen Pauw stopt met zijn bekende talkshow Pauw. Jeroen is niet de enige presentator die een punt zet achter zijn dagelijkse talkshow. Onlangs maakte ook presentatrice Eva Jinek bekend te stoppen met haar eigen show. Jeroen maakte het nieuws zelf bekend op zijn Instagramaccount.

Jeroen Pauw stopt met Pauw

Het dagelijkse praatprogramma Pauw is inmiddels bij vele Nederlandse huiskamers niet meer weg te denken. Toch komt aan alles een eind en dus ook aan het programma van Jeroen Pauw. Al vanaf 2006 is het bekende programma te zien waarbij Jeroen de helft van het duo Pauw & Witteman vormde. Sinds 2014 bewandelt de presentator zijn eigen pad en presenteert én produceert Jeroen het tv-programma Pauw zelf.

Nieuwe uitdagingen

Op Instagram laat Jeroen weten dat Pauw nog twee weken uitgezonden wordt op de Nederlandse televisie. De presentator geeft als reden dat hij in 2020 andere dingen gaat doen. “Zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio…”, schrijft hij in zijn bericht. Hij hoopt programma’s te kunnen maken met gesprekken en reportages die meer lengte en diepte dan ‘het gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’ bevatten. Jeroen laat weten dat hij het programma Pauw altijd met veel liefde en plezier heeft gemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#afscheid #pauw de komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt. Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio.. andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven. Maar dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen ?

Een bericht gedeeld door Jeroen Pauw (@pauwjeroen) op

Lees ook: Kabinet verbiedt het recreatief gebruik van lachgas

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram, Jeroen Pauw | Beeld: BSR Agency, Fotograaf; AIP