Jesse Klaver onthult het geheim achter de eikeltjespyjama, wij liggen in een deuk!

‘Ik ging ermee autorijden’

Een heleboel stof waaide onlangs op toen Jolein Klaver (de vrouw van Jesse klaver, red.) een foto van haar man op Instagram plaatste. Wie er op de foto stond? Jesse, in een pyjama die bedrukt was met eikeltjes met een kommetje aardbeitjes in zijn handen.

Eikeltjespyjama
Gisteravond was de politicus te gast in RTL Late Night, waar het natuurlijk wederom over de pyjama van Jesse ging. Op de vraag hoe hij in hemelsnaam aan de pyjama komt antwoordt hij: “Ik had hem gekregen, het was een cadeautje voor vijf december.” In eerste instantie dacht hij ‘wat heb ik hier nou weer aan’, maar toen hij hem aantrok vond hij de pyjama toch wel heel lekker zitten. Jesse besloot om in de pyjama naar huis te rijden, toen zijn vrouw Jolein zei: “Je waagt het niet om zo uit te stappen bij het benzinestation om zo koffie te halen.” Dat deed hij natuurlijk wel, waarna zij de foto op Instagram zette.

Op = Op
Wie nu denkt ‘Goh, dat lijkt me nou zo’n lekkere pyjama, die wil ik ook wel’ komt helaas van een koude kermis thuis. De fabrikant van de gezellige eikeltjespyjama, beddengoedmerk Snurk, heeft laten weten dat de pyjama niet meer wordt gemaakt: “De pyjama is van onze wintercollectie en helaas niet meer verkrijgbaar.” Ook heeft Snurk enorm veel telefoontjes gekregen over het model en steeg het aantal bezoekers op de website door de foto van Klaver. De mannenversie van de pyjama kostte 99 euro en is nu uitverkocht; de vrouwen- en kindermodellen zijn nog wel verkrijgbaar. 

Bron: JOOP | Beeld: Instagram