Jesse Klaver onthult geslacht van zijn derde kindje

Het wordt een…

Jesse Klaver maakte gisteren op Instagram het heuglijke nieuws bekend dat hij en zijn vrouw Jolein voor de derde keer ouders worden. De 32-jarige GroenLinks-politicus onthulde kort daarna ook het geslacht van het kindje.

Er komt een Klaver bij.

Trots

Enthousiast plaatste Jesse gisteren een foto op Instagram waarop te zien is dat zijn twee zoons twee rompertjes inkleuren waar eikeltjes opstaan. Daarbij schreef de 32-jarige politicus: “Er komt een kleine Klaver bij.” Media pikten dit nieuws meteen op en al snel voelden zij Jesse aan de tand over de zwangerschap van Jolein. Zo onthulde Jesse gisteren dat zijn zoons er een broertje bij krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er komt een kleine Klaver bij!! ??? #lilklaaf #kleineklaver #driemusketiers #zwanger

Een bericht gedeeld door Jesse Klaver (@jesseklaver) op

Geslacht

“Er komt een jongen aan, drie musketiers”, vertelt Jesse in de uitzending van RTL Boulevard. Jesse hield echter voor zich hoe lang zijn vrouw al zwanger is, maar vertelde wel dat ze in het voorjaar is uitgerekend. Dat het een drukke periode wordt voor de politicus, vindt hij geen probleem. “Ja, twee verkiezingen en een baby! Maar voor een baby hebben we altijd tijd.” Jesse en Jolein hebben al twee zoons, dus het wordt een echt mannenhuishouden. “Dat wordt nog wat”, grapt Jesse tegen Shownieuws. “Wij zijn ons mentaal aan het voorbereiden.”

Lees ook: Op deze manier vroeg prins Harry aan zijn vader of hij Meghan weg wilde geven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: videostill