Jim Bakkum showt zijn afgetrainde lichaam voor Onze Jongens deel 2

Jim Bakkum heeft zich in het zweet gewerkt in de sportschool

Onze Jongens verscheen in 2016 op het witte doek en was een echte kaskraker, een deel twee van deze film mocht dan ook niet uitblijven. De voorbereidingen op deel twee zijn in volle gang en voor het vervolg op de film moest Jim een behoorlijke transformatie ondergaan.

De acteur deelt de foto’s om anderen te inspireren.

Opnames

Het is bijna zover en dan worden de opnames van deel twee van Onze Jongens geschoten in het zonovergoten Miami. “Morgen vliegen we met de hele Onze Jongens-bups naar Miami”, schrijft Jim vandaag op Instagram. Om zich voor te bereiden op de film, moest Jim meer doen dan teksten uit zijn hoofd leren. Zo moest de acteur flink aan de bak in de sportschool en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Trainen

“Bij mijn personage Jorrit in Onze Jongens draait alles om het showen van zijn lichaam”, schrijft Jim in de caption op Instagram. Tevens deelt de 31-jarige een indrukwekkende voor- en nafoto van zijn lichaam. “Te gek om te spelen, maar ikzelf ben verre van het showen. Deze voor- en nafoto deel ik dan ook niet om te pronken met mijn lichaam, maar om te laten zien wat een tijd lang consistentie in training en voeding kunnen doen. Om eventueel anderen te inspireren”, gaat hij verder.

Gezonder

Jim deelt dat hij het bizar vindt hoeveel invloed training en voeding op je hele ‘zijn’ hebben. “Mijn ogen staan helderder, mijn humeur is beter, mijn huid is beter, mijn lichaam is strakker en ik voel me energieker.” De acteur geeft wel toe dat hij een ongezonde hap niet altijd kan weerstaan en dat dat ook niet hoeft. “Natuurlijk heb ik niet altijd zin (om te trainen, red) en cheat ik echt weleens qua eten, maar het resultaat in hoe ik me voel is zo’n ongelofelijke drijfveer gebleken.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bij mijn personage Jorrit in Onze Jongens draait alles om het showen van zijn lichaam. Te gek om te spelen, maar ikzelf ben verre van het showen. Deze voor/na foto deel ik dan ook niet om te pronken met mijn lichaam, maar om te laten zien wat een tijd lang consistentie in training en voeding kunnen doen. Om eventueel anderen te inspireren. Wat training en voeding doen voor je hele ‘zijn’ is bizar. Mijn ogen staan helderder, mijn humeur is beter, mijn huid is beter, mijn lichaam is strakker, voel me energieker. En ook zit mijn haar beter, maar weet niet of dat perse met het trainen te maken heeft. ? • Ik heb de mazzel dat ik dit proces nu al twee keer heb kunnen doen voor de film, maar ook zonder een film als doel zijn er altijd andere doelen die je kunt stellen. Zorg dat je goede begeleiding hebt, in wat voor vorm dan ook. Ik word al jaren goed begeleid door @3sixty5personaltraining en dan met name Kay en Randy. Natuurlijk heb ik niet altijd zin en cheat ik echt weleens qua eten, maar het resultaat in hoe ik me voel is zo’n ongelofelijke drijfveer gebleken. Net mijn voorlopig laatste training gehad, want morgen vliegen we met de hele ‘Onze Jongens’ bups naar Miami! ???

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Deel 2 van Onze Jongens is vanaf 30 januari 2020 te zien op het witte doek.

Lees ook: Jim Bakkum spreekt openhartig over zwarte tijd voor dochtertje Molly

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: Videostill trailer Onze Jongens