Jim Bakkum over Bettina Holwerda: ‘Ze is mijn soulmate’

Jim Bakkum

Bettina en Jim zijn dit jaar tien jaar getrouwd

Jim Bakkum leerde de liefde van zijn leven Bettina Holwerda op de set van Grease kennen. De twee zijn inmiddels ruim veertien jaar samen waarvan tien jaar getrouwd. Maar wat is eigenlijk het geheim van een goed huwelijk? “Geduld”, laat Jim in gesprek met Playboy weten. 

Soulmate

“Je kunt niet iedere dag zorgen dat het vuur laait”, vervolgt de acteur in het blad. “Soms zijn er fases waarin je elkaar niet veel spreekt of dat het contact vooral heel praktisch en huishoudelijk is. We zitten nu ook weer in zo’n fase omdat we allebei heel druk zijn. Dat is ook helemaal niet erg, want we weten dat dat vuur wel weer oplaait”, gaat Jim verder. “Bettina is mijn soulmate. Als je dat voelt, zit het goed, en maakt het niet uit dat je niet in de meest passievolle fase zit.”

Grease

Hoewel Jim zijn grote liefde op de set van Grease leerde kennen, laat de acteur weten dat hij niet opnieuw in Grease zou willen spelen. En dat geldt voor meerdere projecten die hij in het verleden heeft gedaan. “Er zijn veel dingen die ik heb gedaan die ik nu niet meer zou doen. In 2004 heb ik de Markies van Carabas gespeeld in De Efteling. Dat zou ik van mijn levensdagen niet nog eens doen”, deelt Jim. “Grease, waar ik de liefde van mijn leven heb leren kennen, zou ik nu ook niet meer doen. Het klinkt misschien stom, maar ik doe nu liever andere dingen, buiten het feit dat ik nu natuurlijk te bejaard ben voor de rol van Danny Zuko.”

Benieuwd naar het hele interview met Jim? Je leest ’t donderdag in de nieuwste Playboy.

Lees ook: Jim Bakkum herenigt met Idols-jurylid Henkjan Smits

Bron: Playboy | Beeld: BrunoPress