Jim Bakkum deelt droevig bericht op Instagram

Veel volgers steken de familie een hart onder de riem

Droevig nieuws voor Jim Bakkum en zijn familie. De zanger en acteur deelt dat zijn opa deze week op 92-jarige leeftijd is overleden. “Nu was het op.”

Belangrijke momenten

Bij een reeks foto’s van zijn opa schrijft Jim een ontroerende tekst. “Lieve opa, eindelijk, na bijna 11 jaar wachten, eíndelijk mag u naar oma toe. Wat heeft u haar al die jaren gemist. Ik ben zo blij en trots dat u bij zoveel belangrijke momenten was. En al mijn kinderen bewust hebt ontmoet. Maar nu was het op. Meer dan klaar om te gaan. Rust zacht opa Groot.”

Terugblikken

Met een aantal foto’s van zijn grootvader blikt Jim Bakkum terug op een paar van die belangrijke momenten die ze samen hebben beleefd. Zo zien we opa Groot bij het huwelijk van Jim en Bettina, bij Jims deelname aan Idols in 2002 en met een van zijn achterkleinkinderen in de armen. Ook komt er een foto voorbij die Jim nam voor zijn deelname aan het tv-programma Het Perfecte Plaatje, waarin hij een reportage over zijn opa maakte. Jim en zijn familie kunnen op veel steun en condoleances rekenen. Op Instagram steken veel (bekende) volgers de zanger een hart onder de riem.

Lees ook: Thomas Berge in rouw na overlijden opa

Bron: RTL Nieuws| Beeld: Videostill YouTube