Wat een broekie: Jim Bakkum deelt 16 jaar oude foto van hem en Glennis Grace

De twee beleefden een mooie tijd op Aruba

Jim Bakkum timmert al jaren hard aan de weg. Met resultaat. Hij speelde de hoofdrol in de film Levenslang, speelde in een aantal musicals en was te zien in films als Verliefd op Ibiza en Onze Jongens. Je zou bijna vergeten dat-ie als 15-jarige broekie meedeed aan Idols. Met de nadruk op bijna. De zanger deelde gisteren een kiekje uit de oude doos, waarop hij duidelijk nog een tiener was.

De zanger deelt een mooi verhaal over Glennis.

15 jaar oud

“Deze foto is 16 jaar geleden gemaakt in Aruba. Ik was 15 en net gestart met mijn carrière, Glen was 26 en werkte keihard voor een doorbraak. Deze foto brengt zoveel herinneringen terug…”, begint Jim zijn bericht op Instagram. Op de zonnige foto is te zien hoe Jim en Glennis elkaar vriendschappelijk omarmen.

Doorbraak

De zanger bekent dat hij zich destijds erg ongemakkelijk voelde “in het nieuwe wereldje”, maar het was ook zijn droomwereld. “Glen en ik stonden destijds altijd aan haar keukentafel Whitney Houston te blèren en ik wist toen al dat zij ooit een échte break zou krijgen. Zij wist dat ook, dat voelde ik…”

Zingen op de bruiloft

Jim bleek over het juiste instinct te beschikken. Inderdaad, ook Glennis brak door. Niet alleen in Nederland, maar ook de Amerikanen waren onder de indruk van Glennis door haar deelname aan America’s Got Talent. Jim wist al jaren van het talent van de Amsterdamse. Ze had de eer om te zingen op de bruiloft van Jim en zijn vrouw Bettina. “Ze was bloednerveus, omdat het een liedje was dat ik haar had gevraagd te zingen. Maar het was zoals altijd adembenemend mooi.”

Bekijk hieronder de foto van “Baby Jim en een baby Glennis Grace”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze foto is 16 jaar geleden gemaakt in Aruba. Ik was 15 en net gestart met mijn carrière, Glen was 25 en werkte keihard voor een doorbraak. Deze foto brengt zoveel herinneringen terug… Hoe nieuw alles was voor mij, voelde me vaak maar ongemakkelijk in het nieuwe wereldje. Maar tegelijkertijd was het mijn droomwereld. Glen en ik stonden destijds altijd aan haar keukentafel Whitney Houston te blèren en ik wist toen al dat zij ooit een échte break zou krijgen. Zij wist dat ook, dat voelde ik… 8 jaar later zong ze op mijn bruiloft, ze was bloednerveus, omdat het een liedje was dat ik haar had gevraagd te zingen. Maar het was zoals altijd adembenemend mooi. • Anyway, totaal een random throwback-foto op de zondag, van baby Jim en en baby @GlennisGrace ??

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Lees ook: Jim Bakkum deelt vol trots bikinifoto van zijn vrouw Bettina Holwerda

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: Videostill