Jim Bakkum zet bijzondere tatoeage voor dochter Molly

Jim Bakkum

De acteur heeft tweeënhalf jaar nagedacht over de tatoeage

Jim Bakkum heeft de liefde van zijn kinderen permanent vastgelegd met een lieve tatoeage. Hij had al een tatoeage van zoon Lux en dochter Posy, maar voor Molly kon hij lang niets verzinnen. Op zijn Instagram deelt de acteur het bijzondere verhaal achter zijn nieuwe tatoeage.

Nieuwe tatoeage

Jim Bakkum is hartstikke blij met de nieuwste aanwinst op zijn onderarm, en geeft zijn volgers een kijkje in de oorsprong van de tatoeage. “Tweeënhalf jaar heb ik nagedacht over een tattoo voor Molly”, begint Jim zijn verhaal. “De namen ‘Lux’ en ‘Posy’ zijn symbolisch vereeuwigd in een tekening op mijn rechterarm. Die namen hebben een vrij duidelijke betekenis. Molly niet. Tenminste niet zo duidelijk. En de dingen dié ik vond, hoef ik niet per se op mijn arm”, legt Jim uit.

Nennie, Tettie en Sie

Gelukkig kreeg Jim alsnog inspiratie voor een mooie tatoeage, en hoefde hij hiervoor alleen maar naar zijn dochter Molly te luisteren. “Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf ‘Nennie’, Posy ‘Tettie’ en Lux ‘Sie’ (vraag me niet waarom) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd. Het handschrift van de tatoeage heeft hij aan dochter Posy te danken, die hier haar uiterste best voor deed. “Gisteravond persoonlijk geschreven door Posy, die een half uur lang op haar allernetst de drie namen op een blaadje schreef. Met hartjes. Zo is -ie speciaal voor Molly, maar verweven met haar broer en zus.” Wat lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Lees ook: Om deze reden houdt Marieke Elsinga zich niet meer bezig met lichaamskilo’s

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress