Jochem Myjer blijkt ‘al enige tijd geleden’ gescheiden van vrouw

jochem myjer

‘We hebben er alle vertrouwen in dat we allebei onze weg zullen vinden’

Komiek Jochem Myjer deelde deze zondagavond een heftig nieuwtje via zijn sociale media. Hij blijkt namelijk al langere tijd gescheiden te zijn van zijn vrouw.

Gescheiden

Al sinds 2006 waren Jochem Myjer en zijn Marloes Nova samen. Een aanzoek in 2009 tijdens een voorstelling in Carré later, en de twee stapten in het huwelijksbootje.

Maar vanavond deelde Myjer dat hij en Nova gescheiden zijn. Via onder andere zijn Instagram deelt hij: “Ik deel op deze plek niet alleen mijn vrolijke avonturen maar ook vaak verhalen uit mijn persoonlijke leven. Dat is de reden dat ik deze verandering in mijn gezinssituatie, ondanks de kwetsbaarheid en de privacy die daar bij hoort, toch met jullie wil delen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jochem Myjer (@jochemmyjer)

‘Al enige tijd’

Daarbij liet hij weten dat ze al een poosje uit elkaar zijn, en dat zij nog altijd goed met elkaar door een deur kunnen. Zo schrijft hij: “Nu al enige tijd geleden zijn Marloes en ik in liefde uit elkaar gegaan. We geloven dat onze zielsverwantschap in deze vorm beter tot zijn recht komt.”

De beslissing om het stil te houden, was om ‘in alle rust’ te kunnen wennen aan de nieuwe situatie. Jochem laat daarnaast weten dat zij de focus houden op hun gezin. Hij laat weten: “We hebben er alle vertrouwen in dat we allebei onze weg zullen vinden, zodat wij en onze kinderen zo gelukkig mogelijk verder kunnen leven, gescheiden, maar ook voor altijd samen.”

Lees ook: Jochem Myjer over nasleep tumoroperatie

Bron: Instagram @jochemmyjer | Beeld: Brunopress