Buongiorno: Jochem Myjer stapt slaapdronken verkeerde camper binnen

“Ik heb zelden een Italiaans echtpaar zo zien schrikken”

We hebben allemaal weleens de verkeerde auto voor die van ons aangezien, maar cabaretier Jochem Myjer deed daar vanochtend op de Italiaanse camping een schepje bovenop. In plaats van zijn eigen camper in te gaan, stapte hij bij een Italiaans echtpaar naar binnen.

Gelijkenis

“Campers lijken op elkaar. De meesten zijn wit. Hebben wielen. En ze hebben vaak een luifel”, begint Jochem zijn bericht op Instagram, om maar even te verduidelijken hoeveel die campers op elkaar lijken.

Goed wakker zijn

“Ik ben altijd vroeg wakker. Dat is fijn, want dan kun je als eerste op de camping douchen zodat je niet op een vloerbedekking van bejaard schaamhaar onder de douche staat. Belangrijk is wel dat je wakker bent NA het douchen.” Voor de cabaretier was dat niet het geval. Het resulteerde in een tafereel waar zijn vrouw – of zoals Jochem haar noemt: ‘De Leidinggevende’ – zich nu behoorlijk voor schaamt. Met ‘chaos in zijn hoofd’ stapte hij namelijk de verkeerde camper in.

Flink geschrokken

“Ik raad het niemand aan om per ongeluk de verkeerde camper binnen te stappen”, vervolgt Jochem zijn bericht. “Ik heb zelden een Italiaans echtpaar zo zien schrikken, ook al besefte ik mijn fout binnen een milliseconde.”

Schaamte

Zijn vrouw Marloes is wel bekend met de capriolen die Jochem – al dan niet bewust – uit kan halen. “Ze schaamt zich nu oprecht kapot en wil weg”, lacht Jochem. Bij het bericht plaatste hij een kiekje van zijn camper en ja, die lijkt inderdaad verdraaid veel op de andere campers op het terrein.

View this post on Instagram

Leermoment. Campers lijken op elkaar. De meeste zijn wit. Hebben wielen. En ze hebben vaak een luifel uit. Ik ben altijd vroeg wakker. Dat is fijn, want dan kun je als eerste op de camping douchen zodat je niet op een vloerbedekking van bejaard schaamhaar onder de douche staat. Belangrijk is wel dat je wakker bent NA het douchen. Of in ieder geval niet dezelfde chaos als ik in mijn hoofd te hebben. Want ik raad het niemand aan om per ongeluk de verkeerde camper binnen te stappen. Ik heb zelden een Italiaans echtpaar zo zien schrikken ook al besefte ik mijn fout binnen een milliseconde. ‘De Leidinggevende’ kent mijn blunders/gebreken maar schaamt zich nu oprecht kapot en wil weg.? #ikrekenhetnietgoed #kamperenkunjeleren #camperlife #camperleven #happycamper #campertjetralala

A post shared by Jochem Myjer (@jochemmyjer) on

Lees ook: Waylon pleit ook voor mannen voor body positivity en deelt eerlijke foto van zijn lichaam

Bron: Instagram Jochem Meyer | Beeld: Videostill YouTube Jochemmyjer