Jochem Myjer verrast iedereen op zijn verjaardag met geweldig nieuws. We wensen hem heel veel geluk!


Dat is nog eens een verrassing!

Jochem Myjer wilde zijn veertigste verjaardag grootst vieren en nodigde daarom al zijn vrienden en familie uit op zijn verjaardagsfuif. De Leidse cabaretier en zijn vriendin waren allebei veertig geworden en wilden daarom een memorabel feest geven. En dat werd het zeker. De twee lieten hun vrienden en familie op het feest opeens weten dat ze onverwacht gingen trouwen.

De goedlachse grappenmaker maakte op social media bekend dat hij met zijn grote liefde Marloes Nova in het huwelijksbootje is gestapt. Een zielsgelukkige Jochem schrijft op Facebook en Instagram dat het een buitengewoon mooie dag was. “Dat je dan een feest geeft omdat je allebei 40 bent geworden dit jaar. En al onze dierbare vrienden er zijn. En dat het dan stiekem gewoon een huwelijk is. En dat het magisch was”, schrijf een zielsgelukkige Jochem. “Mag ik u voorstellen aan mevrouw Myjer-Nova (alias de leidinggevende). Omdat liefde uiteindelijk alles overwint”, gaat hij verder.

Ware liefde
Jochem en Marloes ontmoetten elkaar voor het eerst in de Kleine Komedie in Amsterdam. De twee bleken een gemeenschappelijke vriend te hebben en via die gemeenschappelijke vriend kreeg Jochem het nummer van Marloes. Hij liet echter lang op zich wachten voordat hij haar belde, dus besloot Marloes het heft in eigen handen te nemen en ging ze achter zijn nummer aan. “Ik sms’te hem: ‘Dat duurt lang voordat je mij durft te bellen.’ Daarbij gaf ik hem een meerkeuzeoptie: of hij was niet creatief genoeg, wat me tegenviel, want als cabaretier moet je toch met leuke vondsten kunnen komen, of hij was homo en eigenlijk helemaal niet geïnteresseerd. Daar moest Jochem hard om lachen”, vertelde Marloes een aantal jaar geleden aan magazine Esta. De twee sms’ten een paar keer en spraken af in Leiden. Marloes voelde zich meteen welkom door een oprechte Jochem en na de eerst date hadden ze een goede klik. Na drie maanden daten woonden ze al samen. Het kersverse echtpaar was jaren samen voordat ze elkaar het jawoord gaven. De twee hebben een relatie sinds 2006 en bezegelden hun liefde met twee prachtige kinderen. Melle (7) en Limoni (8).

Bron: Instagram & Ingrid Spelt | Beeld: Instagram