Johan Derksen zag Natasja Froger wel zitten: ‘Ze zag me niet staan’

“Ik zing echt beter dan die Froger”, verdedigt Johan zich nog

In de videoserie Doordekken bespreken Wilfred Genee en Johan Derksen verscheidene zaken die hen bezighouden. Uiteraard komt het onderwerp voetbal veelvuldig ter sprake, maar ook persoonlijkere kwesties komen aan bod. Zo bekent Johan Derksen dat hij ooit eens probeerde Natasja Froger te versieren.

Aan Wilfred Genee bekent de sportjournalist dat hij een oogje had op Natasja Froger.

In een nachtclub

Tijdens aflevering 4 van Doordekken komt Johan Derksen met een leuke anekdote over zijn vroegere uitgaansleven. Hij kwam in een nachtclub Natasja Froger (toen nog Natasja Kunst) tegen. Maar Johan was niet de enige die Natasja tegen het lijf liep, ook René Froger was van de partij. “Ik heb nog meegemaakt dat René Froger, dat was een hele onbekende zanger, meeging met Ajax”, verklaart Johan. In het hotel waar Ajax verbleef, bleek een nachtclub in de kelder te zitten.

René Froger

“Daar (in de nachtclub, red), stond een nachtcluborkest en René Froger vroeg daar of hij een liedje mocht zingen met dat orkest. Dat heeft hij gedaan en toen is zijn vrouw blijven hangen”, vertelt Johan over het moment dat René en Natasja blijkbaar samenkwamen. Volgens hem was Natasja die avond uit op het vinden van een man.

Moeder en dochter

“Natasja had haar moeder bij zich en die dames waren op jacht”, herinnert Johan zich. “Natasja had die René Froger en die moeder had de penningmeester van Ajax, Lou Bartes, en die was ook heel erg rijk. Dus die twee dames hadden daar echt de hoofdprijs weggehaald.”

Verkikkerd

De voormalig voetballer kijkt toch een beetje teleurgesteld terug op de gebeurtenis in de nachtclub. Zo bekent hij aan Wilfred Genee dat hij de blondine ook wel zag zitten. “Ik heb ook nog mooi zitten zijn naar die Natasja”, biecht hij op. “Maar mij zag ze niet staan, met dat hongerloon. En ik zing echt beter dan die Froger.”

Lees ook: Hilarisch: dochter van Johan Derksen deelt familiefoto van jaren geleden in de Efteling

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Doordekken | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang