Johan Derksen ondergaat gecompliceerde operatie na val van trap

De voetbalanalist liep tijdens zijn val meerdere breuken op

Johan Derksen moet vandaag onder het mes na zijn val van de trap, zo vertelt hij tegenover RTL Boulevard. De voetbalanalist liep meerdere breuken op en een zware hersenschudding. Derksen hoopt vrijdag 12 april weer aan tafel te zitten bij Veronica Inside. ”Mits ik er een beetje fatsoenlijk uitzie”, zo zegt hij.

De voormalig voetballer krijgt tijdens de operatie meerdere schroeven en platen in zijn arm.

Operatie

Naast een aantal botbreuken heeft Johan een zware hersenschudding opgelopen. Aan RTL Boulevard vertelt hij: ”Ik moet morgen onder het mes. Ze gaan platen en schroeven in mijn arm zetten. Het zal een vrij gecompliceerde operatie worden.” Op dit moment is ‘De Snor’ thuis, waar hij van plan is om een kinderhekje te laten plaatsen. ”Ik krijg pijnstillers, hobbel de hele dag door. Ik zit zinloos in de tuin sigaren te roken en dat kan ik lang volhouden.”

Voetbal Inside

Met een beetje geluk zit Johan aanstaande vrijdag weer aan tafel bij Voetbal Inside. ”Ik voel me goed”, verklaart hij tegenover het AD. ”Als ik er een beetje fatsoenlijk uitzie en al die bloederige wonden bijgetrokken zijn, dan kan ik rustig daar gaan zitten. Mijn vrouw vindt dat erg overdreven.”

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen doet boekje open over oom Willem Holleeder

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Veronica Inside