Johan Derksen in het ziekenhuis na val van trap

Johan Derksen heeft een hersenschudding en verschillende botbreuken opgelopen

De dochter van Johan Derksen, Marieke, laat weten dat het niet goed gaat met haar vader. Na een val van de trap ligt hij in het ziekenhuis met een paar flinke verwondingen. “Johan is er nog, dus nog geen goede nachtrust voor iedereen in de voetballerij”, schrijft ze op Twitter.

“Johan ligt helemaal in de prak”, aldus zijn dochter.

Ongeluk

Gisterochtend is Johan Derksen met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Naar verluidt zou hij ‘s nachts naar het toilet zijn gegaan, maar de verkeerde deur hebben geopend waardoor hij van de trap afviel. Hij is buiten westen geraakt en later met een gebroken arm, hersenschudding en diverse breuken in zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht.

Rust

Johan heeft nu rust nodig om te herstellen, daarom zal hij de komende tijd niet in Veronica Inside verschijnen. Zijn collega Wilfred Genee zegt: “Hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd”. Ook dochter Marieke bevestigt het ongeluk op Twitter. “Lieve mensen. Johan ligt helemaal in de prak na zijn val van de trap. Maar laten we het positief houden. Mijn moeder viel van de trap en overleed aan de gevolgen. Johan is er nog, dus nog geen goede nachtrust voor iedereen in de voetballerij. Maar dank voor alle lieve berichten!”

Val

De vrouw van Johan Derksen, Linda, viel in 1992 op 41-jarige leeftijd van de trap en overleed aan haar verwondingen. Johan bleef achter met zijn drie kinderen. De schrik zit er dus goed in, nu ook Johan op 70-jarige leeftijd van de trap is gevallen. Voor nu maakt Johan het naar omstandigheden goed.

Lees ook: Hilarisch: dochter van Johan Derksen deelt familiefoto van jaren geleden in de Efteling

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws, NU.nl | Beeld: Videostill