John Travolta herdenkt overleden zoon op 30e verjaardag

John Travolta

Travolta’s zoon kwam op zijn 16e door een ongeval om het leven

Op Instagram herdenkt John Travolta zijn overleden zoon Jett met een prachtige foto van hen beiden. Jett zou vandaag dertig jaar zijn geworden. De zoon van de Grease-acteur kwam op 16-jarige leeftijd om het leven. 

Groot gemis

“Mijn liefste Jetty”, begint Travolta bij een prachtige zwart-witfoto van hem en zijn zoon. “Ik mis je meer dan woorden ooit zouden kunnen vertellen. Ik denk elke dag aan je. Gefeliciteerd met je verjaardag. Liefs, je vader.” De zoon van Travolta overleed in 2009 tijdens een familievakantie op de Bahama’s. Jett kreeg een epileptische aanval en stootte hierbij zijn hoofd tegen een badkuip.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta)

Vrouw overleden

Het is ongetwijfeld een emotionele tijd voor de acteur. Over minder dan drie maanden is het namelijk twee jaar geleden dat Travolta’s vrouw Kelly Preston op 57-jarige leeftijd kwam te overlijden. Zij stierf in de zomer van 2020 na een tweejarige strijd tegen borstkanker, die ze voor de buitenwereld geheim had gehouden. “Ze koos ervoor om haar gevecht privé te houden en onderging al enige tijd een medische behandeling, ondersteund door haar naaste familie en vrienden”, liet een woordvoerder na haar overlijden weten aan People.

Travolta bevestigde het verdrietige nieuws destijds op Instagram. “Met pijn in het hart moet ik jullie meedelen dat mijn mooie vrouw Kelly haar twee jaar durende strijd tegen borstkanker heeft verloren. Ze heeft een moedige strijd gestreden met de liefde en steun van zovelen”, schreef hij bij een prachtige foto van Kelly, met wie hij bijna dertig jaar getrouwd was.

Lees ook: Na opa nu ook oma van Kjeld Nuis overleden: ‘Nu weer samen’

Bron: People, Instagram @johntravolta | Beeld: BrunoPress, Instagram