Johnny de Mol en Anouk van Schie hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven!

Johnny de Mol en Anouk zijn gisteren getrouwd

Gisteravond tijdens de uitzending van RTL Boulevard kwam naar voren dat Johnny de Mol en Anouk elkaar het jawoord hebben gegeven. In het bijzijn van familie De Mol en de familie van Anouk zou het stel zijn getrouwd. Onder de aanwezigen waren ook Johnny’s tante Linda en zijn vader John. 

Het pasgetrouwde stel wist de media op een goed dwaalspoor te zetten.

Dwaalspoor

Afgelopen weekend leek het nog dat tante Linda haar mond voorbij praatte tijdens een interview op het LINDA.festival. “We lopen de deur niet bij elkaar plat, want we zijn heel druk, maar volgende week zijn we allemaal weer bij elkaar, want Johnny gaat dan trouwen”, aldus Linda de Mol. Nu lijkt het erop dat Linda expres is ingezet om iedereen op een dwaalspoor te zetten. RTL Boulevard probeerde contact op te nemen met het management van Johnny de Mol, maar hij bleek niet bereikbaar te zijn voor commentaar omdat hij in het buitenland zou zitten. Volgens de laatste informatie zou er later nog een trouwfeest volgen en zouden de twee nu voor de wet zijn getrouwd. RTL Boulevard is er zeker van dat Johnny en zijn Anouk in het echt verbonden zijn, maar officielle bronnen hebben dit tot nog niet bevestigd.

Locatie van de bruiloft

Maar nu is de grote vraag: waar zouden Johnny de Mol en Anouk dan getrouwd zijn? Uit eerdere interviews was het duidelijk dat de twee niet in Nederland zouden trouwen. De presentator gaf aan te gaan trouwen in Portugal, omdat zowel zijn familie als haar familie jaarlijks naar dezelfde plaats afreisden om vakantie te vieren. Toch lijkt het dat hij met deze uitspraken ook in dit geval de media op een dwaalspoor wilde zetten. Gisteren postte de kersverse bruidegom namelijk een zonnig kiekje vanuit het prachtige Buenos Aires. Hij poseert op de foto voor een muur met graffiti waarop voetballegende Diego Maradona te zien is. “Leuk om je te ontmoeten Diego. Ik ben verliefd op je land!”, schrijft de presentator bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nice to meet you Diego! I love your country!! ????? #ba #argentina #bocajunior #diego #maradona #nr10 #buenosaires #legend #waarisdemol #luckydick

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Lees ook: Trouwdatum van Johnny de Mol en Anouk van Schie is bekend!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte