Johnny de Mol over zijn trouwdag: ‘Het was echt de mooiste dag van mijn leven’

Zijn de clichés over ‘de grote dag’ ook voor Johnny de Mol waar?

Nog niet zo heel lang gaat Johnny de Mol als getrouwd man door het leven, maar zo te horen heeft hij er geen spijt van dat hij het jawoord gaf aan zijn vriendin en de moeder van zijn eerste kind Anouk van Schie. In een interview vertelt hij iets meer over de grote dag.

Hij was eerder sceptisch over ‘die allermooiste dag’.

Mooiste dag

In een interview met SBS6 vertelt Johnny iets meer over zijn grote dag. Een enorme prater is hij niet wanneer het op zijn privéleven aankomt, maar hij vertelt wel dat zijn trouwdag prachtig was. “Ze zeggen weleens dat het de mooiste dag van je leven is, maar dat vond ik altijd een beetje… ja. Maar het was het wel”, vertelt Johnny over zijn bruiloft. Al grapt Johnny erachter aan dat Nederland Argentinië 1998 ook een érg mooie dag was.

Bruiloft

Vrijdag 5 oktober stapten Johnny de Mol en zijn verloofde Anouk van Schie in het huwelijksbootje. In het bijzijn van familie, vrienden en natuurlijk Anouks dochtertje Kiki en zoontje Johnny Jr. gaf het stel elkaar het jawoord in de Portugese Algarve. Johnny vertelde eens dat Portugal voor hen beide bijzonder is, omdat zowel zijn familie als die van Anouk jaarlijks naar dezelfde plaats afreisden om daar vakantie te vieren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I got you baby, forever!! ????????? #firstdance #thebestisyettocome #weddingdance #mywife #holdontight

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Lees ook: Geen huwelijksreis voor Johnny en Anouk: Johnny Jr. is nog te klein

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill