Johnny de Mol deelt: ‘We waren al een keer eerder zwanger, maar dat was mis gegaan’

Johnny de Mol deelt

Presentator Johnny de Mol is erg openhartig over het vaderschap

In het nieuwe tv-programma Ellen & Naomi: 24 uur mandekking trekken de voormalig top-hockeysterren op met een aantal bekende mannen. Ze lijken nergens voor terug te deinzen en voelen te mannen even goed aan de tand. Dit resulteert in grappige, maar ook heftige gespreksonderwerpen in het nieuwe tv-programma. Zo ook met presentator Johnny de Mol, die in de aflevering van gisteren te zien was. 

Ellen en Naomi hadden een openhartig en bijzonder gesprek met kersverse vader Johnny de Mol.

Genoeg energie

De voormalig hockeysters spreken Johnny wanneer hij nog maar net vader is geworden, twee weken om precies te zijn. Ze zijn benieuwd of de presentator daarom genoeg energie zal hebben. Dat heeft hij zeker; zo is te zien dat Johnny spontaan een duik in het water neemt, hangt hij de topkok uit en hijst hij zichzelf in een heel bijzonder pak… 

Details bevalling

Het is niet continu lachen en plezier. Ook heeft het drietal serieuze gesprekken. Onder andere over het vaderschap. Zo deelt de presentator dat het vaderschap hem goed bevalt: “Ja, het is heel tof. Ik heb echt onwijs mazzel met een relaxte, lieve vrouw, die het waanzinnig heeft gedaan.” Ook deelt hij details over de bevalling: “In vier uur was het gebeurd. We kwamen om negen uur in het ziekenhuis, toen was er al zes centimeter ontsluiting. En om half twee was hij geboren. Het gaat supergoed. Hij slaapt goed, eet goed, poept goed en hij is om op te vreten”, grapt de kersverse vader.

Al een keer eerder zwanger

Uiteraard zijn Naomi en Ellen ook benieuwd naar hoe het aanzoek ging. Hij vertelt vervolgens dat hij Anouk al vrij snel ten huwelijk vroeg en deelt meteen ook verdrietig nieuws. “Dat ging vrij snel. We waren al een keer eerder zwanger, maar dat was mis gegaan. Toen waren we weer zwanger en toen dacht ik: ‘Nu ga ik haar vragen, of het nou goedkomt (met de zwangerschap red.) of niet. Dan is dat in elk geval duidelijk. Dus ik heb het aanzoek in één dag geregeld, samen met haar dochtertje. Wij gingen naar de juwelier, want ik had nog geen ring. Ik zei tegen Kiki (4): ‘Hou je mond hè en niks zeggen’.”

Enthousiast

Maar Kiki was te enthousiast over het aanzoek dat iedereen het mocht weten. “In de juwelier vertelde ik dat ik op zoek was naar een leuk kettinkje of armbandje voor mijn vriendin, of een ringetje. Waarop Kiki riep in een volle winkel: ‘Want hij gaat mijn moeder ten huwelijk vragen!’. Toen we thuiskwamen hadden we alles versierd en voordat ik op één knie kon gaan voor Anouk riep Kiki al: ‘Hij gaat je ten huwelijk vragen!’.” Gelukkig werd de verrassing niet verpest want Anouk zei volmondig ja.

Johnny en Anouk zijn sinds 23 april de trotste ouders van Johnny Jr. Benieuwd naar de hele aflevering van Mandekking? Bekijk het hier terug.

Lees ook: Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt: jongste zus koningin Máxima overleden

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: SBS6, mandekking | Beeld: videostill