Johnny de Mol over zijn huwelijksaanzoek: “Ik heb ouderwets om de hand van zijn dochter gevraagd”

Johnny de Mol
De acteur is een man van tradities

Showbizzland en trouwe fans van Johnny de Mol waren in rep en roer toen bleek dat de geliefde acteur op één knie was gegaan voor zijn vriendin Anouk van Schie. Over het aanzoek zelf hield de 38-jarige presentator zich even stil, hij maakte alleen bekend dat zijn grote liefde ‘ja’ had gezegd. Johnny trad gisteren echter in de details over de verloving toen hij gisteravond te gast was bij de Coen & Sander-show op 538. Zo deelt hij dat hij zijn schoonvader om de hand van zijn grote liefde vroeg.


De acteur is gelukkiger dan ooit tevoren.

Hele plaatje
Vol trots vertelde Johnny gisteravond dat hij de rest van zijn leven met Anouk wil delen en hoe gelukkig zij hem maakt. “Ik ben heel veel weg. Ze is iemand die dat helemaal support en mij zeker niet probeert te veranderen en met wie ik gewoon, als ik thuis kom, ook een biertje kan drinken. We hebben samen ontzettend veel lol, eigenlijk het hele plaatje.”

Dat Johnny bloedserieus was bleek wel toen hij het aanzoek officieel wilde aanpakken. “Ik heb heel ouderwets de dag ervoor haar vader uitgenodigd voor een biertje. Ik heb echt ouderwets om de hand van zijn dochter gevraagd.”

Kiki
Niet alleen vroeg de hunk toestemming aan zijn schoonvader, ook betrok hij de 3-jarige dochter van Anouk, Kiki, bij het aanzoek. “Op de dag zelf was ik met Anouks dochtertje Kiki. We hebben alles klaargezet, ballonnetjes en alles. Dus we hebben het samen gedaan.” Het meisje was echter zo enthousiast over het huwelijksaanzoek dat Johnny nooit de kans heeft gekregen om Anouk zelf de grote vraag te stellen. “Die kleine was mij voor, want toen Anouk binnenkwam zei ze: ‘Johnny wil met je trouwen.’ Het was heel mooi en ze zei gelukkig ‘ja’.”

Johnny laat zich niet uit over waar en wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen. Wel deelt hij dat de bruiloft ergens volgend jaar zal plaatsvinden.

Relatie
Johnny en Anouk zijn sinds de zomer van 2016 samen, in juli maakte de voormalig KUS-zangeres al bekend dat ze samenwoont met Johnny. Anouk heeft al een kindje uit een vorige relatie, maar in een interview gaf ze aan graag een kindje te willen met Johnny. Het is niet de eerste keer dat Johnny zich verloofd. In april 2015 vroeg hij Shima Kaes ten huwelijk, maar hun relatie strandde een maand later.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Shownieuws | Beeld archief