De moeder van de 22-jarige Jonathan wordt altijd aangezien voor zijn vriendin

De vrouw lijkt gedronken te hebben uit de bron van eeuwige jeugd

Veel moeders met volwassen kinderen vinden het fijn als ze geloofwaardig vijf jaar van hun leeftijd kunnen snoepen. De moeder van de 22-jarige Jonathan lijkt echter bijna net zo oud als haar zoon. Op social media verwonderen mensen zich er dan ook over dat de vrouw met wie Jonathan poseert niet zijn vriendin is, maar zijn moeder.

Jonathan prijst Aziatische genen voor de jonge uitstraling van zijn moeder.

Jeugdige moeder

Een moeder die er zo jong uitziet dat ze vaak wordt aangezien voor de vriendin van haar zoon. Het zal velen niet bekend voorkomen, maar de 22-jarige Jonathan Nguyen uit Amerika is daar een uitzondering op. Mensen zien zijn moeder – die in haar veertiger jaren is – regelmatig aan voor zijn vriendin of zus.

‘Het geheim’

In een Australische Facebookgroep vertelt Jonathan over zijn moeder en haar jeugdige uitstraling. Haar geheim? Volgens de zoon is haar jonge uiterlijk te danken aan haar genen, maar ze volgt ook een strak voedingsregime. Ze eet weinig koolhydraten, veel vetten en vermijdt bewerkt voedsel. De gebruikers van de groep waarin Jonathan zijn berichtje plaatste, kunnen bijna niet geloven dat Jonathans moeder echt zijn moeder is. “Ze is prachtig. Ik dacht dat ze je vriendin was. Ik zei nog tegen mezelf: wat een mooi koppel”, schrijft iemand. Een ander vindt dat Jonathans moeder makkelijk zijn zus had kunnen zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks mom for being my date at the frat party!!! Jk.. This lovely lady was my date to the wedding yesterday. Love you mom ?

Een bericht gedeeld door Jonathan Nguyen (@jhnguyeners) op

Lees ook: Moeder vernederd door ouder omdat ze geen 40 pond kan betalen voor lerarencadeaus

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Unsplash