Dit jonge meisje is nu een hele beroemde voetbalvrouw, herken jij haar nog?

Herken jij dit jonge meisje?

Herken jij het meisje van de foto hierboven? Ze is inmiddels van klein meisje opgegroeid naar een prachtige vrouw die over de hele wereld bekend is. Daarbij is ze de ook nog eens de vrouw van een bekende voetballer. Gaat er al een belletje rinkelen? 

Het meisje van de foto is niemand minder dan Yolanthe Sneijder-Cabau!

Tijd
De vrouw van Wesley Sneijder en moeder van zoontje Xess Xava is op dit moment dolgelukkig met haar gezin in het Franse Nice. Het gezinnetje verhuisde daar onlangs naartoe voor de voetbalcarrière van Wesley; hij tekende een contract bij de voetbalclub OGC Nice. Yolanthe zelf zet haar carrière momenteel op een lager pitje; ze maakte onlangs bekend meer tijd te willen vrijmaken voor haar gezin. Ze vindt dat de tijd veel te snel gaat en dat Xess Xava te snel opgroeit.

Ontwikkeling
“Het maakt me best emotioneel, als ik denk hoe hij als kleine baby was. Aan de andere kant wordt het ook elke dag leuker. Komt-ie weer met een grappige opmerking. Xess is altijd vrolijk, lief voor iedereen”, vertelt Yolanthe. “Zijn ontwikkeling meemaken, dat is het mooiste wat er is. En helemaal voetbal, hè. Zijn eerste woordje was bal. Die gaat ook mee naar bed. Hij wil zelfs in zijn voetbaltenue slapen.”

De kleine Yolanthe hierboven is nu helemaal opgegroeid en getransformeerd tot een prachtige vrouw en moeder.

…she loved a little boy very very much, even more than she loved herself ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram