Jools Oliver over wens voor zesde kindje: ‘Ik overweeg ivf’

Jools Oliver

De 46-jarige Jools kan het idee van een zesde kindje nog niet loslaten

Chef-kok Jamie Oliver en zijn vrouw Jools Oliver hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze een groot gezin willen. Het stel heeft al vijf kinderen samen en zou graag een zesde willen.

Kinderwens

De kinderwens van Jools en Oliver is sterk aanwezig. Helaas is een zesde er nog niet van gekomen. In het verleden kreeg Jools al vijf miskramen en momenteel overweegt het model ivf. “Als je eenmaal een aantal miskramen hebt gehad, begin je te denken: die baby moet er komen. Ik moet het blijven proberen”, vertelt ze daarover aan The Mirror.

Miskramen

De miskramen die Jools eerder kreeg, eisten wel z’n tol. Zo verloor ze tijdens de tweede miskraam een grote hoeveelheid bloed, waardoor ze ‘dood had kunnen gaan’, als ze niet op tijd het ziekenhuis had gehaald. Haar laatste miskraam kreeg ze tijdens de lockdown.

Ivf

Jools kinderwens is erg sterk aanwezig, maar ze weet niet goed in hoeverre haar man openstaat voor ivf. “Ik weet dat het moeilijk is, want ik heb ook een partner. Ik moet aan hem denken. Ik weet niet of hij het zou willen.” Juliette, zoals ze voluit heet, vervolgt dat ze Jamie niet wil pushen.

Menopauze

De vrouw van Jamie is momenteel veel bezig met het idee van nog een kindje. Ze bekent dat ze soms hoopt dat de menopauze begint. “Dan ben ik denk ik wel opgelucht, omdat het simpelweg niet meer kan.” De 46-jarige bekent dat de kinderwens nu de hele tijd in haar gedachten aanwezig is. “Dan kan ik gewoon door met mijn leven en een beetje ontspannen.”

In 2000 gaven Jools en Jamie elkaar het ja-woord. Het koppel heeft vijf kinderen. Drie dochters en twee zoons: Poppy (19), Daisy Bio (17), Petal (12), Buddy (10) en River (5).

Lees ook: Ken jij ‘m terug? Zó zag Jamie Oliver er vroeger uit

Bron: The Mirror | Beeld: BrunoPress