Schaatster Jorien ter Mors maakt bijzondere carrièreswitch

Jorien ter Mors

We zien een kant van Jorien de we niet kenden

Eerder deze week maakte schaatster Jorien ter Mors bekend dat haar schaatsseizoen al vroegtijdig afgebroken moest worden. Ze krijgt een operatie aan haar knie, omdat ze al ruim een jaar elke dag pijn heeft. Stilzitten is echter niet iets wat Jorien graag doet en daarom maakt ze een bijzondere carrièreswitch. 

Deze switch zagen we niet aankomen.

Sieraden

Dankzij een succesvolle schaatscarrière heeft Jorien aardig wat plakken goud, zilver en brons op de plank liggen. Dit zorgde vast voor de nodige inspiratie, want de schaatster heeft een sieradenlijn ontworpen! Op de site van VanJorien (zoals de lijn heet), vertelt ze hoe dat alles precies tot stand is gekomen: “We zaten aan tafel bij vanNienke sieraden in Heerenveen voor het laten zetten van de diamant in mijn Olympische ring. Toen we kennismaakten, kwam spontaan de woordspeling ‘goudsmeden’ ter sprake. Nienke is dat letterlijk met het edelmetaal en ik ben het door het winnen van finales en gouden plakken.”

Foto’s

Op dat moment ontstond het idee voor een eigen lijn en samen met Nienke heeft ze de ontwerpen gemaakt. Het moet een combinatie zijn van stijl en eenvoud. Een leuke bijkomstigheid is dat je bij elk sieraad een gesigneerde kaart krijgt met informatie over het sieraad. Jorien deelt ook een aantal prachtige foto’s van haarzelf met de sieraden. Zo zagen we de topsportster nog niet eerder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn sieradenlijn is nu officieel online. Te bestellen via link in bio @vannienke.nl #vanjorien #vannienke

Een bericht gedeeld door Jorien ter Mors (@jorientermors) op

Lees ook: Roxeanne Hazes openhartig over breuk met André: ‘Op veel momenten heb ik een broertje gemist’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostill NUsport