Josje openhartig over moederschap: ‘Alle clichés over moeder worden zijn waar’

Josje huisman

Ze vertelt voor het eerst wat het moederschap teweegbrengt

Josje zette op 25 december 2018 een kerstwonder op de wereld. Haar zoontje Kamari kwam op eerste kerstdag ter wereld. Samen met vriend Cle keek de zangeres al maanden uit naar de komst van hun kindje. Hoewel de blondine met volle teugen van het moederschap geniet, klungelt naar eigen zeggen af en toe wel een beetje.

Ze is moe maar voldaan.

Foto

Josje deelde op Instagram een foto van zichzelf waar ze het volgende bijschrijft: “Beetje moe, maar voldaan. Maak er een mooie en stralende dag van.” Een klein uur later haakt ze op deze tekst in op haar Instagram Stories. “Mijn haar zit slordig. Ik heb geen tijd/zin om make-up op te doen. M’n kleren zitten vaak onder spuug/melk”, somt ze op in haar bericht. “Ik klungel misschien hier en daar, soms overmand door emoties”, gaat de ex-K3-zangeres verder. Ze vervolgt haar bericht door te laten weten dat het moederschap voor haar een groot cadeau is. “Alle clichés over moeder worden zijn waar, maar jemig wat is het leuk om een kindje te hebben. Ik heb het gevoel dat ik niet eerder zo goed in mijn vel zat. Mijn lichaam is anders, maar ik ben er trots op.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Beetje moe, maar voldaan? Maak er een mooie en stralende dag van! #rayoflight #goedemorgen

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Dankbaar

Josje leeft op een roze wolk en vindt het fantastisch om voor haar jonge zoontje te zorgen, maar dit doet ze niet alleen. Zo bedankt ze ook haar vriend op Instagram: “Gelukkig beleef ik dit alles met de leukste man van wie ik hou”, en deelt hierbij een kiekje van Cle met hun zoontje.

Kamari

Cle maakte op 30 december 2018 bekend dat hij en Josje de trotse ouders zijn geworden van zoontje Kamari. Tevens deelde de nieuwbakken vader een foto waarop het kleine voetje van zijn pasgeboren zoontje te zien is. Kort na de aankondiging van Cle, plaatste ook Josje een foto van hun grote trots. Sindsdien deelt het stel af en toe een foto van hun jonge gezinnetje, maar het gezicht van hun baby wordt niet in beeld gebracht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eerste wandelingetje buiten met z’n drieën? @cledoingthings ?

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Lees ook: Gert Verhulst noemt relatie met Josje de grootste fout van zijn leven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Josje Coos | Beeld: videostill, Instagram Josje