Dronken joyrider (18) richt een ravage aan en stelt de politie een bizarre vraag

De politie verbaast zich enorm over deze gekke vraag

Als politie-agent maak je nogal wat mee. Van overvallen tot gekke jongeren die zonder rijbewijs denken dat het een goed idee is om in de auto van de baas te gaan rijden. Dat laatste was het geval in Laren. Een 18-jarige jongen pakte de auto van zijn werkgevers en besloot een ritje te maken met wat vrienden. Dat liep alleen niet zo als gepland. 

De jongen heeft wel een bord voor zijn hoofd.

Hek geramd

De tiener raakte de macht over het stuur kwijt en reed vervolgens tegen een in beton gegoten ijzeren hek. De auto lag compleet in de prak, maar gelukkig raakte niemand gewond. De politie kwam erbij en uiteraard moest de bestuurder even blazen. Hij had zeven keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn systeem en daar bovenop had hij ook THC in zijn bloed. Zo stoned en dronken als hij was, mocht hij mee naar het politiebureau.

Rij-examen

Eenmaal op het politiebureau werd hem medegedeeld dat hij daar wel even een nachtje mocht blijven. Hij moest zijn roes uitslapen. Ze vertelden hem de volgende ochtend wat hij allemaal had uitgespookt en het eerste wat de jongen vroeg was: ‘Mag ik nu donderdag nog wel gewoon rij-examen doen?’ We denken dat hij het antwoord op die vraag zelf wel kan bedenken…

Lees ook: Emile Ratelband sleept staat voor de rechter: hij wil 20 jaar van zijn leeftijd af hebben

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: wikimedia commons, Alf van Beem