Wow! ‘Juf Ank’ uit de Luizenmoeder gaat heel iets anders doen dan acteren

Juf Ank

Blijft Juf Ank wel in De Luizenmoeder?

Juf Ank is een heel geliefd karakter uit de Nederlandse televisieserie De Luizenmoeder. Het karakter wordt vertolkt door Ilse Warringa, maar Ilse gaat nu heel iets anders doen. Geen zorgen, de actrice blijft te zien zijn als de overspannen juf Ank, maar ze wilde ook graag iets anders doen en stiekem heeft ze dat al gedaan. 

Dit is haar andere grote passie.

Schrijven

Naast acteren is Ilse helemaal gek van schrijven. De actrice schrijft graag boeken en dat heeft ze nu weer gedaan. Ze was te gast in Linda’s Zomerweek en daarin vertelt ze dat ze als kind wel 50(!) dagboeken had. Ze had dus genoeg om te schrijven en de droom die ze nu nog moet verwezenlijken is om met een van haar verhalen het theater in te gaan. Of dat ook gaat gebeuren, is nog de vraag, want ze zal zich eerst moeten focussen op het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder. De voorbereidingen daarvoor zijn namelijk in volle gang.

Nieuw seizoen

Ilse was wel heel nieuwsgierig naar een mening over haar nieuwe boek en die eer heeft ze gegeven aan haar man. Hij heeft het volledig gelezen en wat hij ervan vond? “Hij vond het bijtend en schurend”, vertelt ze. Wanneer het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder op televisie te zien zal zijn, is vooralsnog onbekend. Dat zal hoogstwaarschijnlijk ergens in het najaar zijn. Of dit boek ook daadwerkelijk op de boekenplanken in de boekwinkel zal verschijnen is nog de vraag. Hier deed ze geen uitspraken over.

Lees ook: Yvon Jaspers onthult: opnames Boer Zoekt Vrouw zorgden voor spanningen in huwelijk

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: videostill De Luizenmoeder