Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje

Het-Perfecte-Plaatje

Onder andere Georgina Verbaan, Ruth Jacott en Jonny Heitinga nemen het tegen elkaar op

Net als in het vorige seizoen, gaan we in het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje tien kandidaten zien strijden om de felbegeerde titel van de beste fotograaf. Gisteren zijn de kandidaten bekend gemaakt, en er zitten een hoop bekende Nederlanders bij. Ook kandidaten die wij niet hadden verwacht…

Kandidaten

De presentatie van het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje ligt weer in handen van Tijl Beckand. De vakjury zal bestaan uit fotografen William Rutten en Cynthia Boll, die met hun kritische blik de kandidaten laten zweten. In het nieuwe seizoen zien we een hoop bekende Nederlanders. Onder andere actrice Abbey Hoes, presentatrice Bridget Maasland, presentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan, zanger Jaap Reesema, acteur Juvat Westendorp, presentator Patrick Martens, rapper Donny en zangeres Ruth Jacott gaan we zien schitteren op de buis. De grote verrassing is oud-voetballer Johnny Heitinga, die al zijn vechtersmentaliteit in de strijd gaat gooien om het seizoen te winnen. In onderstaande filmpje stelt Presentator Tijl de kandidaten aan je voor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Spanning onderling

Patrick Martens is gespannen voor de opdrachten. “Er zitten zo ongelofelijk veel knopjes op de camera dat ik hier redelijk een beetje van in paniek raak”, deelt hij met RTL Boulevard. Ook zangeres Ruth Jacott is benieuwd hoever ze komt in de wedstrijd. Ruth: “Ik heb geen idee waar mijn kracht ligt.” Wel verheugt ze zich nu al op de naaktshoot. Of de zangeres zolang in de wedstrijd blijft, moet dus nog blijken.

Voorgaande winnaars

Wie er in het zesde seizoen wint, schuift aan bij een lange lijst met beste fotografen. Dit zijn Humberto Tan (seizoen 1), Estelle Cruijff (seizoen 2), Patty Brard (seizoen 3) , Jamie Westland (seizoen 4) en kersverse winnaar Bibi Breijman (seizoen 5) . Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zal in het najaar te zien zijn op RTL 4.

Lees ook: Nieuw programma ‘Showcolade’ valt niet bij alle kijkers in de smaak

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress