Oeh! De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zijn bekend

Wie is de Mol? kandidaten

Wie zal de Mol gaan ontmaskeren in Mexico?

We kunnen beginnen met aftellen, want het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? komt steeds dichterbij! De programmamakers deelden al eerder mysterieuze details over de 24ste editie van het spannende en avontuurlijke spelprogramma, en vandaag zijn dan eindelijk de kandidaten bekend gemaakt!

Kandidaten

De kandidaten voor het 24ste seizoen van Wie is de Mol? zijn ein-de-lijk bekend! Het zijn dit jaar niemand minder dan wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, cartoonist Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, presentator Kees van der Spek, actrice Rian Gerritsen, artiest Rosario Mussendijk en presentator Tooske Ragas die meedoen aan het populaire programma. Een hoop leuke namen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Mexico

Zoals de AVROTROS eerder vorige week al bekend heeft gemaakt, speelt Wie Is De Mol? Seizoen 2024 zich dit jaar af in het mooie Mexico. Vandaag trakteert de zender ons op nog wat aanvullende informatie!

Zo begint de zoektocht dit jaar in Mexico-Stad, waar de kandidaten tijdens een groot feest worden ondergedompeld in Mexicaanse sferen. Daar worden de deelnemers meteen op weg geholpen door een waarzegster die hen inzicht geeft in het spel; ze biedt ze de mogelijkheid om hun eigen toekomst te bepalen. Spannend! Vanuit Mexico-Stad reist de groep verder naar de stad Mérida en bezoeken ze prachtige natuurreservaten, koloniale dorpen en bijzondere Maya ruïnes. De zoektocht eindigt ditmaal in Bacalar, waar we zien wie de Mol zal ontmaskeren. We kunnen niet wachten!

Het 24ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari 2024 elke week om 20.30 uur te zien bij NPO 1.

Lees ook: Yes! Déze films en series zijn vanaf december te zien op Videoland

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Instagram @wieisdemol.avrotros | Beeld: AVROTROS / Joy Hansson