Deze kant van Malia Obama hebben we nog niet gezien… Wat zou haar vader hiervan vinden?

Malia is ook maar een gewone tiener!

Malia Obama, de dochter van voormalig president Barack Obama, was afgelopen weekend aanwezig op het festival Lollapalooza  in Chicago, toen ze ogenschijnlijk heel dronken was en zich volgens velen enorm misdroeg. 

Rollen door het gras
De voormalige presidentsdochter is gespot op het festival terwijl ze een wilde dans tentoonstelde. Ook is ze rollend door het gras vastgelegd in een video, waarna ze haar iPhone verloor. Daarna ging ze er vandoor met een golfkarretje, aldus de krant Page Six. Het Amerikaanse volk vermoedt dat Obama’s dochter een flinke slok op had, zo blijkt wel uit de reacties op Twitter. Toch is er ook een groot deel dat vindt dat Malia, net als iedere andere tiener, gewoon zou moeten genieten van haar jeugd.

Feestbeest
Spotten de media haar eerst al in Amsterdam waar ze helemaal losging in een nachtclub, een paar maanden terug werd ze gefilmd terwijl ze al ‘twerkend’ haar rokje omhoog deed op een festival. Ook werd ze gezien terwijl ze een joint aan het roken was, wat strafbaar is in Amerika. Naar verluidt zou Barack Obama niet al te blij zijn geweest met zijn feestende dochter, wij zijn benieuwd wat zijn reactie op de nieuwe beelden is..

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: archief