De 58-jarige Karin wil alleen nog jonge kerels: “Mannen van mijn leeftijd zijn wandelende lijken”


De gescheiden vrouw meent dat ze jongere mannen makkelijker ‘op hun plek kan zetten’

Karin Taylor uit East Midlands (Engeland), scheidde op 39-jarige leeftijd van haar man, na een huwelijk van twintig jaar. Karin besloot haar leven rigoureus om te gooien. Ze dook de sportschool in en werd weer zelfverzekerd. Toen de vrouw weer goed in haar vel zat, wilde ze het datingcircuit weer verkennen. Echter, ze vond jongere mannen veel aantrekkelijker dan heren van haar leeftijd. Deze aantrekkingskracht bleek wederzijds.

De eerste jonge knaap
“Mijn vrienden en ik gingen regelmatig naar een bar en een aantrekkelijke jongeman gaf me altijd veel aandacht. Ik dacht dat hij beleefd tegen me deed, maar mijn vrienden zeiden dat hij met me flirtte”, vertelt Karin aan The Sun. “Hij vroeg altijd of ik wat met hem wilde drinken. Uiteindelijk gaf ik toe en gingen we uit.”

Karin zag al aankomen dat de hunk in kwestie een aantal jonger was dan zij, maar ze kreeg de schrik van haar leven toen ze erachter kwam hoe oud hij daadwerkelijk was. “Op onze eerste date schrok ik me kapot toen hij me vertelde dat hij pas 22 jaar was. Ik was destijds 41 jaar en wist niet wat ik moest doen, maar ik voelde me meer comfortabel bij hem dan bij mannen van mijn eigen leeftijd.”


Pagina 1/2