Zien we daar een buikje? Kate Middleton weer in het openbaar na aankondiging zwangerschap

kate middleton

Wat ziet Kate er stralend uit!

Ongeveer een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat Kate Middleton voor de derde keer in blijde verwachting is. Iets minder blij was haar lichaam: Kate kampt met een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid. Hierdoor was ze een tijdje onder de pannen, maar gisteren maakte ze haar eerste publieke vertoning sinds de bekendmaking van haar zwangerschap.

Een beginnend buikje is toch echt te zien.

World Mental Health Day
Door haar hypertmesis gravidarum, het vele braken bij de zwangerschap, heeft Kate de afgelopen tijd veel evenementen af moeten zeggen. Ook was ze niet in staat haar zoontje George naar school te brengen voor zijn eerste dag. Het lijkt er nu op dat Kate zich beter voelt. Ter ere van World Mental Heath Day op 10 oktober hielden prins William en prins Harry een kleine receptie in het St. James’ Palace. Ook Kate was hierbij aanwezig.

Babybuikje
Kate zag er stralend uit in een lichtblauwe jurk. Hoewel Kate nog niet hoogzwanger is, was toch zeker een klein buikje te zien bij de Duchess. Fans zijn door het dolle heen en ook wij vinden dat Kate er prachtig uitziet. Wij wensen haar een voorspoedige zwangerschap toe!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron en Beeld: Instagram Kensington Palace