Kate Middleton is bevallen! En dít is het geslacht van de nieuwe koninklijke baby

 

Is het een jongetje of een meisje?

Vanochtend werd al bekend gemaakt dat Kate Middleton, de hertogin van Cambridge, met gierende banden naar het ziekenhuis is gebracht. De geboorte van het derde koninklijke kindje van prins William en Kate zou zijn begonnen. Dit maakte het officiële Twitteraccount van Kensington Palace vanmorgen bekend.

Nu is het officieel en weten we eindelijk het geslacht van de nieuwe koninklijke baby.

St. Mary’s ziekenhuis

De hertogin van Cambridge is in het ochtendgloren met prins William naar het St. Mary’s ziekenhuis in Paddington, Londen vertrokken. Kate verblijft op de afgesloten Lindo-vleugel, waar ze eerder al het leven schonk aan de nu 4-jarige prins George en de 2-jarige prinses Charlotte. Voor het St. Mary’s ziekenhuis verzamelde een grote groep mensen in afwachting van het goede nieuws.

En het is een…

Eindelijk maar toch, het verlossende antwoord waar we allemaal op gewacht hebben: het geslacht van de kersverse baby is een jongetje! Dit maakte het Twitteraccount van Kensington Palace zojuist bekend. Het gezonde jongetje is geboren om 11:01, weegt 3827 gram. Het bericht op Twitter informeert dat Hare Koninklijke Hoogheid en haar kind beide in goede gezondheid verkeren.

Wij wensen prins William en Kate veel geluk en liefde met hun derde kindje!

Lees ook: Dat duurt niet lang meer: Roxeanne Hazes deelt foto van haar prachtige, grote babybuik

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Kensington Palace | Beeld: Videostill EasyTech