Wat een verrassing: Katherine denkt dat ze gaan crashen, maar dan doet haar vriend DIT!

Wat zou jouw reactie zijn?

Wat zou jij doen als je vriend, die amateurpiloot is, zegt dat de motor problemen heeft? In paniek raken? Zo reageerde Katherine Wareham wel toen haar vriend haar dit nieuws bracht. Maar het bleek enkel onderdeel te zijn van een groter plan.

Anthony Bordignons, de vriend van Katherine, wilde zijn vriendin graag ten huwelijk vragen. En hoewel velen kiezen voor een simpel aanzoek bij kaarslicht in een restaurant of op een knie gaan wanneer ze op vakantie zijn, koos Anthony voor iets avontuurlijkers. Maar daarvoor jaagde hij zijn vriendin eerst de stuipen op het lijf. Hij maakte zijn vriendin wijs dat de motor van de helikopter waarin ze zaten het had begeven.

Check ‘vluchtring’
Hij instrueerde zijn vriendin om de noodinstructies aan hem voor te lezen. Kalm kon Katherine alleen niet blijven. Ze was bang, maar deed toch wat haar vriend haar vroeg. “Check of de ‘vluchtring’ werkt”, weet ze na een tijdje uit te brengen. Vervolgens: “Start het ‘engaging process’ met de ring. Volg stappen 11 tot 14.”

En daarna begint het opeens te dagen bij de dame. “Ik haat je, je bent echt een idioot!” roept de nog aangeslagen Katherine. Toch hoefde Anthony geen afwijzing te verwerken, ze zei ja!

Bekijk hieronder de video.

Bron: Het Laatst Nieuws. Beeld: Videostill Anthony Bordignon