Katja Schuurman bevallen van een prachtige dochter

Katja Schuurman bevallen

Het meisje heeft deze mooie naam gekregen

Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk kunnen hun geluk niet op. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend dat ze ouders zijn geworden van een prachtige dochter. Op Instagram deelt Katja een aantal liefdevolle foto’s en maakt ze de naam bekend van het kleine meisje.

Bekendmaking op Instagram

Op Instagram deelt Katja een reeks foto’s van haar en haar man Freek met hun pasgeboren dochter. Ook maakt ze hier de naam bekend van het meisje. Ze heeft de mooie naam Coco Loulou gekregen. “Ze is er! Om 6:02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend,” is onder de foto’s op Instagram te lezen.

Valentijnscadeau

Op Valentijnsdag dit jaar maakte het koppel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje samen. “Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven. We worden papa en mama,” schreef Katja al eerder op Instagram. Een aantal maanden later, in juni, stapten de twee in het huwelijksbootje. Ze trouwden niet voor de wet, maar vierden op 21 juni hun huwelijk met vrienden en familie. “Wij hebben gewoon ons huwelijk gevierd op een manier die wij mooi vonden,” vertelde Katja destijds aan RTL Boulevard.

Dochters Katja Schuurman

Dat Katja en Freek graag samen nog een kindje wilden hebben de twee nooit onder stoelen of banken geschoven. Katja stopte zelfs met haar medicatie tegen bipolaire stoornis om sneller zwanger te kunnen worden, zo vertelde ze openhartig in een interview. Katja heeft al samen met haar ex-man Thijs Römer de prachtige 10-jarige dochter Sammie.

Lees ook: Katja Schuurman stopte voor zwangerschap met medicatie bipolaire stoornis: ‘Dat ging niet goed’

Bron: Instagram Katja Schuurman, RTL Boulevard | Beeld: ANP – Foto en Copyright: Foto Leo Vogelzang VOF