Katja Schuurman deelt eerste foto met haar nieuwe liefde

Katja Schuurman

‘Ja, met m’n liefje’

Al langer hintte Katja Schuurman erop dat ze na haar scheiding opnieuw de liefde heeft gevonden. Met een vrolijke festivalfoto op Instagram stelt de actrice haar nieuwe vriend voor. “Ja, met mijn liefje!”

Samen dansen

Grijze wolken? Eerder een roze wolk voor de actrice en presentatrice, die er op Wildeburg Festival alsnog een zomers feestje van maakt. Op social media deelt een stralende Katja een foto van het festivalterrein, met daarbij een leuke verrassing voor haar volgers. “Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes en ja, met mijn liefje!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)


Niek Schrijvershof

Het zou gaan om de 29-jarige Niek Schrijvershof, die helemaal rechts op de foto is te zien. Vorige maand liet Katja in de podcast Schuurman & Spigt ruimen op al weten dat er een bijzonder iemand in haar leven is. “De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman”, vertelde ze daarin enthousiast. Want nu ze weer vlinders in haar buik heeft, lacht het leven haar weer toe. “Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is. Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit.” En ja, dat spat ook van dit kiekje af!

Vlinders

Ook op de rode loper bij de première van de Costa!-film onthulde de actrice aan Shownieuws dat ze weer ‘vlinders in haar buik heeft’. “Ik heb wel een heel leuke man ontmoet,” zei ze daarover. “Leuk he? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker. En dat past ook helemaal bij de zomervibe.”

Lees ook: Katja Schuurman verwerkte scheiding door paddo’s te gebruiken

Bron: Grazia| Beeld: BrunoPress