Wauw! Katja Schuurman deelt foto van dochter Coco’s babykamer

katja babykamer

Coco-Loulou heeft nú al een kamer om jaloers op te zijn

Als kersverse ouders wil je je baby natuurlijk helemaal in de watten leggen. Dat geldt ook voor Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. Mooie kleertjes, leuke speeltjes en… een fantastische babykamer. Op haar Instagram deelt Katja een foto van de exotische babykamer van Coco-Loulou.

Exotische kamer

“Sammie coacht haar zusje in slaap…”, schrijft Katja onder de foto. “De exotische jungle op de muur is speciaal voor Coco ontworpen.” Te zien is dat Sammie niet op een houten paardje, maar op een houten olifantje schommelt. Ook de rotan stoel en het bohemian ledikantje passen helemaal bij het junglethema. Wij zijn best een beetje jaloers op deze exotische babykamer!

Reacties

“Waaauw wat een mooi kamertje”, reageert een volger van Katja onder de foto. “Heeeel leuk om te doen. Zoooo lief en mooi geworden! Heeeel veeel geluk met elkaar”, reageert iemand anders. Sommige volgers vinden de kamer nét iets te druk. “Super leuk kamertje maar wel super druk!!! Hoop niet dat ze hoog sensitief is dan begint het over prikkelen al als je wakker wordt als je er al in kan slapen. Maar het ziet er wel prachtig uit. Eerlijk.”

Lees ook: Zoet: Katja Schuurman deelt foto’s van eerste uitstapje met baby Coco

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: Videostill YouTube